Tweetie

Tweetie 1.2.8

Prachtige Twitter client voor Mac

VOOR

  • Veel instellingen
  • Mooie interface

TEGEN

  • Geen notificatiegeluiden

Excellent
9

Tweetie is een stijlvolle, gratis Twitter client voor Mac. Met de applicatie verstuur je je tweets desgewenst met foto's, video's en verkorte links.

Voor Mac is het aantal écht goede Twitter-applicaties redelijk beperkt. Zo is Tweetdeck uitgebreid maar chaotisch en Twitterrific weer functioneel maar minder mooi. Tweetie zit er een beetje tussenin maar valt op door de heldere interface. Vier knoppen aan de linkerkant van het scherm huisvesten je nieuwe berichten, directe (persoonlijke) berichten en de trends in de Twittergemeenschap.

Het toevoegen van een foto of video is gemakkelijk. Klik op het tandwiel bij het schrijven van een nieuwe tweet en een aantal opties schiet omhoog. Een link verkorten vereist niet meer dan een handige toetsencombinatie en meteen hierna verandert je (veelal te lange) link naar verkorte vorm. Tweetie is verder gemakkelijk aan te passen. Zo wissel je eenvoudig van lettertype en kies je zelf de diensten waarmee je foto's toevoegt aan een bericht en waarmee je links verkort.

Tweetie is een mooie applicatie met een gebruikersvriendelijke interface. De vele instellingen geven je veel controle over de manier van posten (met onder andere snelkoppelingen voor tweets) en berichten zie je als een soort conversatie -in tekstballonnetjes- voorbij komen. Tweetie is overzichtelijk en wat ons betreft kanshebber voor de schoonste twitteraar op de Mac.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Meer
Tweetie

Download

Tweetie 1.2.8

Beoordelingen about Tweetie